Доброго дня, дорогий пасторе Сандей!!!

В цей непростий для Вас час вирішила написати Вам.

Я хочу, щоб Ви знали: я і церква в м.Белз де я служу пастором, цінимо і любимо Вас. Ми не звертаємо увагу на весь цей абсурд і весь бруд, яким хочуть очорнити Ваше добре Ім’я. Ми знаємо Вас, Вашу любов до Господа, те, що заради Господа і служінню Йому Ви віддаєте себе, своє здоров’я і готові віддати все, навіть життя, щоб догодити Йому.

Коли почались всі ці нападки на Вас - Господь дав нам Слово з Ісаї 45:11 "…Питайте Мене про майбутнє, а долю синів Моїх й чин Моїх рук позоставте Мені!" Господь сказав, що Ви Його син і Він через ці ситуації випробовує серця людей, щоб виявити Хамів, Симів і Яфетів.


Недавно на одному з спілкувань Ви сказали, що Бог буде очищати церкву, і я думаю, що саме цим Він і займається. Коли Бог захоче нагородити вірних, Він покаже Вас чи якогось іншого служителя Божого в неприглядному світлі, навіть коли він зробить все, щоб бути бездоганним.

Я хотіла б звернутись до всіх синів і дочок церкви "Посольство Боже" в цей важкий час церкви, а особливо для нашого пастора, нам потрібно згадати історію Ноя. Коли Ной обнажився, Сим і Яфет не розглядали наготу батька, не виясняли наскільки Батько згрішив і поступив неправильно і як це виглядає в Божих очах. Вони просто покрили Батька, не дивлячись на наготу, вони не дозволили собі це, тому що глибоко цінили і шанували батька і розуміли суть заповіді про пошану до Батька. Якщо ви зауважили, що коли Ной проснувся, він не каявся перед синами. Та навіть ми не бачимо, як він вирішив це з Богом, але почувши, що сталося, він Хама прокляв, а Сима і Яфета благословив.

Я давно вже з Богом: 28 років тому я покаялась. Я бачила, як помазаники падають і також як Бог їх піднімає. Я бачила, як Бог судить тих, хто осуджує і торкається Божих дітей. Тому закликаю всіх вас: не будьте Хамами, а станьте синами, які покриють і підтримають свого Батька. Не заглядайте на чужу наготу, у нас всіх є своя нагота!!! Не торкайтесь Божого помазаника, тому що він Божий, а за своїх помазаників Бог судиться сам!!!

Я хочу, щоб всі ми стали єдині з пастором, підтримуючи Його в молитві, а також всіма можливими для кожного з нас способами. Тому що дух міцний а плоть немічна. І коли Ісусу була необхідна така підтримка - тим більше вона потрібна нашому пастору!!!

З любов’ю ваша дочка, сестра
Качкусь Віра

Просмотров 1982