Шановний Пасторе Сандею Аделаджа!
Звертаюсь до Вас, українською, щоб ті, що не чують, що в нашій церкві "Посольства Божого"7» звучить українська мова, щоб побачили своїми очима. І слово "Пастор" я пишу з великої літери, тому що біля Вашого імені воно повинно писатися з великої літери і тільки. Ви це заслужили своїм служінням Богу і людям.

Прийшов уже той час, коли наша церква "Посольства Божого", повинна висунути клопотання на ім’я Президента України В.А.Ющенка на присвоєння Вам ордена Ярослава Мудрого. Тому що Ви, боретесь і зберігаєте генофонд України, виконуючи державну програму по збереженню молоді, якою повинні хоча б поцікавитись державні мужі. І захищати Вас від усіляких переслідувань на державному рівні.

А тепер про головне: Мені приснився сон, що ми всі стоїмо на колінах в світлому одязі і просимо вибачення у Бога і Вас, за те що ми не захистили Вас, а деякі навіть дозволили собі сказати неправду на Вашу адресу. І тут, приходите Ви, в світлому костюмі і червоній краватці і стали проповідувати. Церква наша була наповнена сонячним світлом і з відкритим дахом. Церква повністю була заповнена людьми і навіть були забиті проходи. І ще біля церкви з вулиці стояли люди в вікнах і слухали Вашу проповідь. Ви побачивши їх, сказали щоб відкрили вікна, якщо вони прийшли почути проповідь, серед цих слухачів був майже весь склад Кабінету Міністрів на чолі з прем’єром. І коли на другий день, я прийшла до церкви, і Ви прийшли в тій же одежі що я бачила вісні і була та сама проповідь ("Почему же Бог допускает лесть, заблуждение и обольщения в церкви?"), то я подумала, що це продовження сну, настільки я була вражена.

Тому я вирішила, що про це бачення повинні знати всі. Тому що один і той же сон мені наснився двічі. Це говорить про те, що в нашій церкві скоро буде «голці ніде впасти». Нам швидше потрібно побудувати свою велику церкву, щоб кожний бажаючий міг прийти і прославляти з нами нашого Бога!

Шановний Пасторе Сандей Аделаджа, нехай Бог благословить Вас і Вашу родину, а ми щиро будемо молитись за Вас.

З повагою,
сестра Ольга
Просмотров 3095