Є така поговорка: "Як тривога, так і до Бога". Це про мене.

До 45 років я жила щасливим життям: сімя, чоловік, два сини, внуки, невістка. Мене все влаштовувало. Але одного разу грянув грім! Тяжко захворів молодший син, трагічно загинув чоловік. Наскільки мені було важко знає один Бог!

Прийшла депресія, образа на весь світ. я не знаходила спокою для душі та виходу із таких складних обставин. Жити не хотілось, але потрібно було заради дітей! На щастя, сестра привела мене в церкву "Слово віри". Все змінилося в моєму житті! Прийшла радість, надія, бажання жити, служити другим людям. Замість злоби та образи з явилась любов до людей.

Дякую Вам, Дорогий Пасторе Сандею за те, що послухались Бога, приїхали в нашу країну, заснували церкву Живого Бога. Познайомили мене з живим Богом! Ви дали мені нове життя! Радісне! Благословенне!

Низько кланяюсь Вам. З Божої милості та благодаті, я в свої 63 рокі попала на групу до пастора Сандея. За три роки перебування на групі у Пастора Сандея, ввійшла в Громадську Організацію "Славне життя" з якою ходимо по школах з профілактикою негативних явищ. Допомогаю Олені Стебельській в Громадській раді при МЗС. Пройшла два Рітрити з Пастором Сандеєм. Вивчила компьютер, що мені здавалось дуже важким і неможливим!

Внукив це здивувало та порадувало. Старший сказав: "Бабусю, а ви не просто так ходите в церкву!" Я відчуваю себе молодою, життєрадісною, щасливою. повною сил та натхнення!

Пасторе Сандею, це все завдяки Вам! Ви дали мені шанс на нове життя! Ви допомогли мені повірити в себе, стати корисною для суспільства! Люблю Вас! Молюсь за Вас! Шаную Вас!

Низький Вам уклін за все, що Ви зробили особисто для мене, робите для Українців та для людей всього світу. Для Вас не існує відстаней - кожна людина близько до Вашого серця! Я не зустрічала настільки добрих та небайдужих людей як Ви!

Благословінь! Благословінь! Благословінь вам від Бога!!! Любимо вас!

Анна Вдовенко
Просмотров 2509